EL GRAN MERCAT DE 2ª MÀ

 

EL GRAN OUTLET DEL MOBLE NOU

Estris antics del camp
INICI | PRODUCTES | Mobles 2ª mà
Estris antics del camp
Futbolins, billars i taules de ping pong
Lloguer i venda de remolcs per cavalls
Antiguitats de tota mena

Productes

Mobles 2ª mà

Mercaxollo és el gran mercat de 2ª mà al Bages i al Penedès, on hi podrà comprar tot el que desitgi i alhora vendre el que no necessiti, sempre que estigui en bones condicions.

En aquest sentit, gaudim d’una renovació d’estoc continua i molt variada, per aquest motiu a Mercaxollo hi trobarà tots els articles de segona mà que busca, tenim mobles de tots els estils, ja siguin rústics, clàssics, infantils, moderns, colonials, etc. i per moblar totes les habitacions d’una casa, des del menjador, el rebedor, el despatx... fins a les habitacions individuals i de matrimoni.

A les nostres botigues trobarà una gran varietat de mobiliari per triar i remenar: taules, cadires, armaris, calaixeres, mobles de menjador, sofàs, prestatges, llits, tauletes, escriptoris, baüls, bancs, etc. i també un gran estoc d’articles de decoració d’estils ben diferents, com quadres, llums, gerros, miralls, rellotges, figures ètniques, parament de la llar, etc.

I si ho desitja, li podem fer el transport, desmuntatge i muntatge dels mobles o articles que vostè no pugui transportar.

A Mercaxollo hi podrà trobar tot el que busca, aconseguint una llar única i original i, alhora, hi podrà vendre amb total seguretat i confiança tot allò que no necessita i li fa nosa a casa.

Posis en contacte amb nosaltres per a més informació, estem al seu servei.

RENOVACIÓ CONTINUA D'ARTICLES

Exposició de mobiliari nou i de segona mà
Armaris d'ocasió
Mobiliari de menjadors
Habitacions, armaris llits i prestatgeries de segona mà
Sofàs i butaques en venda
Taules, cadires i armaris de menjador
xhtml vàlid css vàlid Nivell A de Conformitattat
Inici
Mapa de la web
Mercaxollo Bages - Tel. 93 874 35 35 - Polígon Industrial Casanovas, nau 5 Carretera Berga - (08272) Sant Fruitós de Bages
Mercaxollo Penedès - Tel. 93 891 10 93 -  Fax. 93 891 17 37 - Carretera Vilafranca km.2 - (08770) Sant Sadurní d’Anoia